Onze organisatie verstuurd alle mails veilig via Secumailer.

Wat doet SecuMailer voor jou?

Zie SecuMailer als jouw digitale postbode. Jij e-mailt, wij versleutelen de inhoud en bezorgen al jouw e-mails veilig bij de ontvanger. Voordat wij afleveren voeren wij 2FA uit, deze verificatie blijft 90 dagen geldig. Vervolgens komen alle e-mails rechtstreeks aan bij de ontvanger daar waar hij dat verwacht: in zijn inbox. Deze werkwijze is uniek en innovatief: SecuMailer is de eerste en enige die Veilig Mailen zonder tussenkomst van portalen, plug-ins en ophaalberichten mogelijk maakt!

Waarom SecuMailer?

Normaal gesproken belanden e-mails met gevoelige of medische informatie vaak in een portaal waar de ontvanger ze moet ophalen met een code. Door SecuMailer te integreren in je bestaande mailomgeving ben je er zeker van dat zelfs de meest gevoelige informatie rechtstreeks in de mailbox van de ontvanger terecht komt. We garanderen in alle gevallen een versleutelde verbinding om datalekken te voorkomen. SecuMailer is volledig AVG proof en ideaal voor gebruikers. Gegarandeerd veilig werken vanuit je gewone mailomgeving, makkelijker kan het niet!

Wettelijke eisen waar SecuMailer aan voldoet:

NTA 7516: voor medische en juridische vertrouwelijke e-mails

Gekwalificeerd aangetekende e-mails: Voor alle e-mails waar je onomstotelijk juridisch bewijs van ontvangst wilt hebben.

Onze nieuwste producten die het nóg makkelijker maken:

EIDAS Aangetekend Mailen: Als eerste qREMS-gecertificeerde aanbieder in Nederland garanderen wij veilige, betrouwbare en juridisch waterdichte e-mails. Deze gecertificeerde dienst voldoet aan de strengste Europese normen (eIDAS) voor het registreren en veilig verzenden van elektronische post. Voeg deze dienst eenvoudig toe aan jouw organisatie.

SecuFiler: Met SecuFiler kun je veilig grote bestanden uitwisselen, tot wel 5 TB. Of het nu gaat om financiële administratie, medische dossiers, juridische documenten of andere vertrouwelijke bestanden, met SecuFiler verstuur en ontvang je ze gemakkelijk, zonder zorgen over datalekken.

Veiligheid

  • Alle e-mails worden veilig verzonden, zonder keuze van de verzender.
  • Wij doen aan dataminimalisatie: E-mails worden niet onnodig bewaard bij SecuMailer. Alle e-mails worden direct na aflevering verwijderd, zodat altijd voldaan kan worden aan het data minimalisatie vereiste van de AVG.
  • SecuMailer verzorgt de complete loggegevens van alle e-mails.
  • Volledig compliant met AVG, NTA 7516, Wvggz en eIDAS.

Voor meer informatie ga naar de site van Secumailer https://secumailer.nl

SecuMailer